Rideleir sommer 2021

Vi arrangerer rideleir uke 25-33 sommeren 2021. 

Neste år vil vi også dele i 3 separate leirsteder; Leir 1: Gården, Leir 2: Valhall og Leir 3: Sveum/Midgard. Midgard blir vår  egen camp på Sveum!

Uke 30 og 31 i 2021 er for de som er store og flinke, fra 13-17 år.

På de andre ukene er de fleste mellom 7 og 14 år. Hos oss tar vi også imot de som ikke har ridd før.

Det er mange som ønsker 2 uker på rad og være her i helgen. For deltakere 13 år og oppover må de ha med penger til mat og klare seg selv i størst mulig grad. Og hjelpe til med lette oppgaver. For deltakere 12 år og under koster det 950 kr for mat og oppfølging.

NB: Kun foresatte kan reservere/bestille rideleir. Tips: Bruk Chrome nettleser.

Grønn ring rundt bildet betyr LEDIG, rødt betyr OPPTATT, gult betyr HOLDT AV, og sort betyr at den er satt av til turledere eller satt av som reservehest.

Dersom du velger "Hold av", blir bookingen slettet etter noen dager. Klikk derfor "Bestille nå" for varig bestilling.

NB: Deltakere på leiren i 2020 har fortrinnsrett på sin hest/uke! Fortrinnsretten gjelder i 3 uker fra avsluttet leiruke.Oversikt over ledige hester

Klikk på en hest for å lese mer eller reservere.

Uke 25Uke 26Uke 27Uke 28Uke 29Uke 30Uke 31Uke 32Uke 33
Heiti
Heiðar
Blíð
Venus
Tinna
Stjerna
Ásti
Sýn
Ravn
Héla
Alfa
Stelpa
Gnist
Sølvpilen
Tara

Hva gjør vi på rideleir 2021?

På rideleiren deler vi i 3 leire med egne sanitæranlegg i hver leir. Det blir separate soverom med plass til 2-4 deltakere. Hver leir har egen innhegning med hester, stelleplasser og sal-kamre.

Pakkeliste: Badetøy, håndkle, liten ryggsekk til badetøy, laken, pute og sovepose, evt. medisiner, VIPPS til å kjøpe godteri i kiosken/Speiderhytta (evt. foreldre kan vippse), solkrem, myggolje, regntøy, dagbok, mobiltelefon, plaster, spill, ridehjelm hvis du har. (Ridevest og ridehjelm fåes til gratis utlån.) Pakke tingene i bager slik at det er lett å skyve dem under sengen. VIKTIG: Harde sko (fjellsko) eller ridesko med ståltå, f.eks: https://www.skoies.no/mountain-horse-protective-jodphur-junior

Aktiviteter: Turridning, hinder, skogsløyper, bading, gymkhana (leker med hest), voltige (turn på hesteryggen), lære tølt, lage ting i lær, stallkurs, førstehjelpskurs, flettekonkurranse. Nytt i 2021: Vi skal ha en dag med trening av føll!
PRIS KR. 4.500,- ALT ER INKLUDERT I PRISEN Valgfri hest, utstyr, hjelm/sikkerhetsvest, overnatting og alle måltider og aktiviteter. 

OPPMØTE SØNDAG KL 19-20. Infomøte kl 20.
AVREISE FREDAG KL 16-17. 
Alle barn må ha privat barneforsikring, selv om ulykkesrisikoen i Hestehagen er liten.

Vi holder til ca 1 times kjøring nord for Oslo. Nærmeste togstasjon er Tangen, vi kan hente og bringe til togstasjonen. Adresse:

Jernsætervangen Gård
Jernsætervegen 160
2335 STANGE

Påmelding øverst på siden, evt til Ellen tel/sms 906 77722, epost: solaas.ellen@gmail.com


Bilder fra tidligere rideleir

For flere bilder, videoer etc. se Hestehagens Facebook gruppe (lukket gruppe) eller se Hestehagen på Instagram. Facebook: søke på "Hestehagen Jernsætervangen ". Instagram; søke på "hestehagenj" med små bokstaver og j på slutten.

Design by Dots | CMS: Makeweb.no